img11
img21
img31
previous arrow
next arrow

Bemutatkozás

 

Köszöntöm honlapunkon. Schmitkó György Koppány vagyok, a Grandeur 2001 Kft. ügyvezető igazgatója. Cégemet 2001-ben alapítottam cserépkályhák és kandallók készítése céljából. Győrben mérnökként végeztem, azonban ez nem elégítette ki kreativitásomat és alkotóvágyamat, ezért tanultam ki egy régi hagyományokat felelevenítő mesterséget. Szaktudásomat szakiskolában, illetve országos hírű mesterek mellett szereztem.

Ars poetica

Fontosnak tartom, hogy megőrizzük népi hagyományainkat, ezért nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az ősi fogások, technikák fennmaradjanak. Mindezek mellett természetesen nem tagadhatjuk, hogy ez a szakma is, mint minden más, folyamatosan fejlődik és korszerűsödik. Rendszeresen járunk szakmai ankétokra, tréningekre és nem utolsó sorban külföldi kiállításokra, hogy nyomon kövessük a legújabb irányzatokat, trendeket és technikai újításokat.

Tradíció és minőség

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy cégünk családi vállalkozás, és a tervezéstől a kivitelezésig minden egy kézben fut össze. Ez a záloga a tökéletes és precíz munkának. Ebből adódóan exkluzív kandallókat, cserépkályhákat és kemencéket készítünk, ahol az egyedi kézimunkát ötvözzük a legújabb technológiákkal (lásd referenciák). Ezáltal tudjuk formába önteni megrendelőink kívánságait a hely adottságaival összhangban.

Küldj üzenetet!

14 + 3 =

Kapcsolat

Grandeur 2001 Kft.

3778 Varbó, Petőfi u. 13.