Koppány Kandalló 3534 Miskolc, Árpád út 54. - Telefon: 20/ 9-119-771
 
 

magyar english pycckий

   

Köszöntöm honlapunkon. Schmitkó György Koppány vagyok, a Grandeur 2001 Kft. ügyvezető igazgatója. Cégemet 2001-ben alapítottam cserépkályhák és kandallók készítése céljából. Győrben mérnökként végeztem, azonban ez nem elégítette ki kreativitásomat és alkotóvágyamat, ezért tanultam ki egy régi hagyományokat felelevenítő mesterséget. Szaktudásomat szakiskolában, illetve országos hírű mesterek mellett szereztem.


Fontosnak tartom, hogy megőrizzük népi hagyományainkat, ezért nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az ősi fogások, technikák fennmaradjanak. Mindezek mellett természetesen nem tagadhatjuk, hogy ez a szakma is, mint minden más, folyamatosan fejlődik és korszerűsödik. Rendszeresen járunk szakmai ankétokra, tréningekre és nem utolsó sorban külföldi kiállításokra, hogy nyomon kövessük a legújabb irányzatokat, trendeket és technikai újításokat.


Fontosnak tartom megemlíteni, hogy cégünk családi vállalkozás, és a tervezéstől a kivitelezésig minden egy kézben fut össze. Ez a záloga a tökéletes és precíz munkának. Ebből adódóan exkluzív kandallókat, cserépkályhákat és kemencéket készítünk, ahol az egyedi kézimunkát ötvözzük a legújabb technológiákkal (lásd referenciák). Ezáltal tudjuk formába önteni megrendelőink kívánságait a hely adottságaival összhangban.


Schmitkó György Koppány